Despre Wuxal

Astăzi, mai mult ca oricând, este dificil pentru un agronom să aleagă tehnologia potrivită pentru cultivarea, protejarea și nutriția plantelor. Piața este plină cu mărfuri sub denumirea generală "micronutrienți". Ieftine și scumpe, pulberi și lichide în ambalaje diferite și sub diferite denumiri.

WUXAL – mai mult decât FERTILIZANT

Wuxal - nu este numai suspensie foarte eficientă pentru tratamentul foliar al plantelor și tratarea semințelor, dar, de asemenea, un set de soluții inovătoare pentru a obține o eficiență ridicată.

Cu ce se diferă Wuxal de "micronutrienți"?

  Suspensie multifuncțională care asigură o funcționare optimă a tehnologiilor de protecție modernă și nutriție a plantelor

  Proprietăți suplimentare ale noii generații Wuxal oferă nu numai aprovizionare excelentă a plantelor cu elemente nutritive, dar, de asemenea, sporește eficiența produselor de uz fitosanitar

  Spre deosebire de „micronutrienti“, Wuxal este recomandat ca un component în amestecurile cu produsele de uz fitosanitar a soluției de stropit

  Conține în compoziție o concentrație mare de nutrienți, selectați pentru necesitățile fiziologice a plantelor

Toate acestea caracterizează Wuxal ca cel mai bun partener în sistemele moderne de protecție și nutriție a plantelor

Wuxal - cunoscut din 2009 pe teritoriul Republicii Moldova, unde s-a recomandat ca un produs de cea mai înaltă calitate, sigur și eficient de creștere a productivității agricole. Tehnologiile implementate în Wuxal merg cu un pas înaintea tehnologiilor moderne de cultivare.

Toate Wuxal oferite în Moldova, sînt produse în Germania la comanda de către „UniferX International GmbH“ la uzina Aglukon Spezialdünger GmbH & Co KG.

Din anul 1982, în Düsseldorf, se produc îngrășăminte speciale și biostimulatori pentru aplicare foliară și tratarea semințelor sub supravegherea celor mai înalte cerințe de calitate germană. În anii '30 ai secolului trecut pe piață au apărut săruri solubile în apă, din anul 1963 - primele îngrășăminte foliare lichide, iar din anul 1975 - primele suspenzii concentrate Wuxal cu „efect turbo“ și proprietăți suplimentare unice. Evoluțiile inovătoare ale Wuxal continuă 

Mulți ani de experiență și inovație în domeniul nutriției și protecției plantelor, cu tehnologie creativă  și cu abordare științifică a permis Ltd. „UniferХ“, împreună cu partenerii noștri din Germania, Ucraina, Moldova și alte țări din întreaga lume pentru a crea soluții unice în domeniul integrării nutriției plantelor și a sistemelor de protecție moderne.
Suntem încântați să oferim fermierilor din Moldova produse Wuxal și servicii profesionale prin intermediul importatorilor și distribuitorilor noștri din Republica Moldova.

VĂ DORIM RECOLTE BOGATE ȘI STABILITATEA PROFITULUI CU NOILE NOASTRE WUXAL!